Flislegger Stavanger

Flislegging i Stavanger

Alle er opptatt av å kunne ha det fint rundt oss. Etter en lang dag på jobb eller skole, kommer man hjem og ønsker å slappe av og vi ønsker da at boligen skal være mer eller mindre perfekt. Det er mange som tenker at det er på tide å oppgradere hjemmet sitt. Det å legge fliser er en av mange ting man kan gjøre for at boligens skal bli finere. Men hva er det som er viktig å tenke på før man setter i gang med det?

Finn riktig flislegger

For å oppnå det resultatet man ønsker er det viktig at man finner den rette personen til å utføre jobben. Du burde lete etter en person som er til å stole på, som vil overholde avtalen dere i mellom og som forstår dine behov. Det er mange du kan velge mellom, så det er derfor ekstra viktig at du undersøker nøye før valget blir tatt. En som kan faget ditt, vil kunne se ting som du selv ikke var klar over eller har tenkt på. Det er mye man må tenke på, for eksempel hva flisene skal tåle og hva underlaget er. Skal du ha fliser utendørs, må man vite at de tåler det norske klimaet. Skal du ha fliser på vegg, er det viktig at de tåler mye vekt, spesielt på badet der man henger mye på veggene. Fagfolk vet hva som er viktig å tenke på og de vil passe på at du blir fornøyd med resultatet.

Valg av fliser

Fliser er ikke noe man kan bytte ut på en enkel måte slik man kan med interiøret i boligen. Tenk nøye på hva slags fliser du ønsker å ha, for fliser er noe man skal ha en stund. Husk at det viktigste er å tenke på dette er fliser som du skal kunne være fornøyd med en god stund fremover. Skal man ikke selge boligen på en god stund fremover, er det flere som velger å gå for litt vågale fliser for å få frem sin personlige stil i boligen. Er det derimot planer om boligsalg i nærmeste fremtid, er det flere som velger “kjedelige” og nøytrale fliser. De ulike flisene vil også ha ulike priser. Gjør deg derfor opp en mening om hva du ønsker å bruke totalt og hvor mye du ønsker å lege i selve flisene.

Pris er viktig

Det har seg slik at alle har et budsjett. Budsjettet er enten skrevet ned eller i tankene. Du bør derfor alltid sammenligne priser, for å være sikker på at du ikke betaler for mye. Likevel, er det viktig å tenke over at man betaler nok til å kunne være fornøyd med valgene man har tatt i lang tid. Det er noen som velger å legge flisene selv, men skal man være helt sikker på et god resultat, bør man leie inn hjelp.

Flislegging av bad

Når du skal pusse opp badet kan det være lurt å ansette en flislegger. Den største delen av badet er flisene. Det er mange som nå ønsker seg fliser både på veggene og på gulvet. Ved å velge ulike fliser på vegg og gulv, får man en unik stil. Du har store muligheter til å sette ditt eget særpreg på badet, da det er mye å velge mellom. Vi bruker mye av vår tid på badet og ønsker også derfor at det er fint der. Har du kanskje allerede begynt å tenke på hvilke farger og størrelser du ønsker på flisene? Hvis du ikke har begynt å tenke på det, bør du gjøre det nå.

Flislegging av kjøkken

Det er på kjøkkenet all maten blir laget og det er derfor viktig at kjøkkenet skal se perfekt ut. For de som er mye på kjøkkenet er det viktig at det fremstår som delikat, nytt, fint og at det er godt egnet for matlaging. På grunn av flisene over kjøkkenbenken, er det mange kjøkken som skiller seg ut. Man har mange valgmuligheter og det er mange som for eksempel velger å ha mønster på flisene for å sette sitt særpreg på rommet.

Flislegging av gulv

Nytt gulv på kjøkken, gangen eller badet? Her kan fliser gjøre susen. Det er en ting som mange tenker på når de skal legge fliser og det er om det skal være varme i gulvet. På badet spesielt, er varme i gulvet en sikker vinner for mange av oss. Det er svært få som ønsker å gå inn på badet om morgenen når gulvet er iskaldt.

Tilbud:

Privatperson / bedrift?

Område

Tjeneste:

Tilbud